TIPUS DE PELL PER MAKEUP

Pell Normal: Maquillatge mineral, d ‘ alta definició, líquida o en pols … tu, estimats amics i amigues, pots fer servir el que vulguis. Per descomptat, pren precaucions per evitar molestos punts negres.

Pell Grassa: Tenir aquest tipus de pell és més avantatjós del que sembla gràcies al sèu , el teu maquillatge mai es veurà però, necessites un que un altre truc per obtenir un look perfecte. Els teus millors aliats Prebases.

Pell sensible: A diferència dels altres tipus de pell. Has d ‘aprendre a reconèixer els ingredients que poden causar mal o no . així que a llegir les etiquetes el maquillatge sense fragància, olis minerals o parabens.Resultado de imagen de pell sensible

Pell seca: Si no esculls els productes adequats, una pell resseca pot convertir – se en el teu pitjor malson al moment de canvi d ‘ imatge. ¿ El secret ? Hidratar, hidratar, hidratar. Cerca cosmètics que humecten  per exemple, bases líquides,rubors o ombres en crema, etc.

Pell mixte: Maquilla ‘t amb tones de paciència. Si el teu rostre és mixt, has de prendre els consells de la pell seca, greix o sensible i adaptar  les a la teva rutina diaria això vol dir que necessitaràs textures i components diferents en algunes àrees de la teva pell.  Ja que són més gentils amb el teu rostreievitaràs irritacions o granits.